Instructiemateriaal mijnHoogland

Een bestelling van hulpmiddelen of aanmelding van jouw patiënten plaatsen, een consult aanvragen, inzage in het zorgplan van je patiënten, een herhaalbestelling voor je patiënten plaatsen. Het gebeurt allemaal binnen ons zorgportaal mijnHoogland.

Om je op weg te helpen, vind je hier een aantal video’s waarin Tess onze virtuele verpleegkundige laat zien hoe je mijnHoogland gebruikt.

“Het gemak waarmee ik mijn zorgaanvragen en zorgdossiers beheer in een veilige, interactieve en transparante omgeving geeft mij vertrouwen in een juiste afhandeling van zorg rondom mijn patiënten. Samen voor de beste zorg, is ook echt samen.”

Instructievideo’s van mijnHoogland

Aanmelden van een nieuwe patiënt

Bekijk hoe je als voorschrijver een nieuwe patiënt aanmeldt op basis van de geboortedatum en adresgegevens.

Zoeken van een reeds aangemelde patiënt

Bekijk hoe hoe jij als voorschrijver in mijnHoogland een reeds aangemelde patiënt opzoekt om vervolgens bijvoorbeeld patiëntgegevens te kunnen raadplegen, een machtiging af te geven of een bestelling te plaatsen.

Afgeven van een machtiging

Bekijk hoe jij als voorschrijver in mijnHoogland een machtiging kan afgeven. Het afgeven van een machtiging is een vereiste voordat je producten kan bestellen of startsets kan meegeven. Om een machtiging af te geven zal de betreffende patiënt aangemeld moeten zijn.

Aanpassen van een machtiging

Bekijk hoe hoe jij als voorschrijver in mijnHoogland een eerder afgegeven machtiging kan aanpassen. Dit is bijvoorbeeld van belang als de medische situatie is veranderd en er hierdoor een andere productbehoefte is ontstaan.

Meegeven van een startset of los product

Bekijk hoe hoe jij als voorschrijver in mijnHoogland kan aangeven dat je een startset hebt meegegeven aan een patiënt. Op een soortgelijke wijze kan je ook aangeven dat je een los product hebt meegegeven.

Bestellen met de bestellijst

Bekijk hoe jij als voorschrijver in mijnHoogland via de bestellijst een aantal producten bestelt voor een patiënt.

Bestellen met de snelzoekfunctie

Bekijk hoe jij als voorschrijver in mijnHoogland via de snelzoekfunctie een aantal producten bestelt voor een patiënt. Je kan de snelzoekfunctie gebruiken als je de productcode van het te bestellen product weet of op basis van de productomschrijving het product snel wilt opvoeren.

Aanvragen van een consult

Bekijk hoe jij als voorschrijver in mijnHoogland een consult kunt aanvragen voor een patiënt.

Extra ondersteuning nodig?

Uiteraard staan we voor je klaar bij vragen of problemen. Neem gerust contact met ons op.

Per Email

Voor vragen over het gebruik van MijnHoogland, stuur je een email naar: csv@hooglandmedical.nl

Voor specifieke vragen over producten en het gebruik hiervan stuur je een email naar: bestellingen@hooglandmedical.nl

Telefonisch

Voor vragen over het gebruik van MijnHoogland:
0412 – 47 52 15

Voor specifieke vragen over producten en het gebruik hiervan:
0800 – 022 07 05