mijnHoogland

Een bestelling van hulpmiddelen of aanmelding van jouw patiënten plaatsen, een consult aanvragen, inzage in het zorgplan van je patiënten, een herhaalbestelling voor je patiënten plaatsen. Het gebeurt allemaal binnen ons zorgportaal mijnHoogland.

“Het gemak waarmee ik mijn zorgaanvragen en zorgdossiers beheer in een veilige, interactieve en transparante omgeving geeft mij vertrouwen in een juiste afhandeling van zorg rondom mijn patiënten. Samen voor de beste zorg, is ook echt samen.”

Vernieuwd zorgportaal mijnHoogland is live

Ons vernieuwde zorgportaal mijnHoogland voor medisch specialistische zorg is een feit. Vanaf 14 september meld je als zorgvoorschrijver jouw patiënten aan in deze nieuwe omgeving.

Het portaal heeft een gebruiksvriendelijkere productzoeker en navigatie. En op verzoek is eveneens het functioneringsgericht voorschrijven in het portaal doorgevoerd.

Om je te ondersteunen in het gebruik, zijn er een aantal korte video-instructies beschikbaar.

Voordelen van mijnHoogland

N

Je kunt de status volgen van de bestellingen cq. aanmeldingen van patiënten die je hebt ingediend

N

Je kunt zien dat wat je besteld hebt, ook daadwerkelijk geleverd is

N

Je hebt inzage in het zorgplan van jouw patiënten bij Hoogland Medical

N

Een herhaalbestelling plaatsen doe je eenvoudig via het zorgplan van de patiënt (een nieuwe aanvraag voor verstrekking cq. aanmelding is niet nodig)

N

mijnHoogland is AVG proof

N

Je hebt zicht op de voorraad

N

Thuisbezoekverslagen van de verpleegkundigen van Hoogland Medical aan jouw patiënten zijn geprotocolleerd en inzichtelijk

N

Je ziet welke artikelen het meest zijn voorgeschreven door jou, jouw afdeling/poli en jouw zorginstelling

N

Je ziet wat er in algemeenheid het meest is voorgeschreven

Basisfuncties

Nadat je bent ingelogd in mijnHoogland tref je een aantal keuzetegels aan die je toegang geven tot een belangrijk deel van onze dienstverlening.

Cliënten

Hier vind je het zorgplan van de patiënten die door jou en jouw collega’s zijn aangemeld. Vanuit dit zorgplan kun je voor een patiënt een nieuw artikel of verzorgingstype voorschrijven; bestellingen uit het verleden inzien; verkort een herhaalbestelling plaatsen.

Bestellingen

Hier meld je een nieuwe patiënt aan via ‘Plaats bestelling’. Daarnaast heb je een overzicht van alle bestellingen van jou en jouw collega’s en kun je de status volgen.

Consults

Je hebt inzage in de consults die door onze verpleegkundigen zijn uitgevoerd.

Assortiment

Je kunt hier het assortiment bekijken. Zowel het eigen assortiment van jouw afdeling of poli (bijv. startsets) als het assortiment van Hoogland Medical.