9 Jouw zorg is onze zorg 9 Klantenservice 9 Voorraad op peil service

Voorraad op peil service

Bestel je met enige regelmaat jouw hulpmiddelen bij Hoogland Medical? En wil je je hoofd er niet over breken of je nog voldoende hulpmiddelen in huis hebt? Of komt het wel eens voor dat je niet in de gelegenheid bent om jouw bestelling te plaatsen? Dan biedt onze gratis service “Uw voorraad op peil”, wellicht uitkomst.

Automatische levering

Wij houden jouw voorraad bij en zorgen ervoor dat je altijd voldoende hulpmiddelen in huis hebt door middel van onze automatische leveringen. Je kunt daarbij zelf kiezen voor hoeveel weken je een voorraad wilt hebben. Bij elke levering van jouw hulpmiddelen geven wij aan wanneer de volgende leveringsdatum is, zodat je altijd weet wanneer jouw bestelling verzonden wordt (dit staat aangegeven op de pakbon die bij de bestelling zit).

Tussentijdse wijzigingen?

Maak je gebruik van de Voorraad op peil service, maar ga je meer of minder hulpmiddelen gebruiken? Dan kun je dat doorgeven aan onze medewerkers Customer Support. Samen met jou passen zij de hoeveelheid of leveringsfrequentie aan. En heb je tijdelijk extra materiaal nodig, dan blijft het natuurlijk mogelijk om een extra bestelling te plaatsen.

Heb je vragen over deze service of wil je er gebruik van maken?

Wil je ook gebruik maken van deze service of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0800 – 022 07 05.