mijnHoogland

Snel en eenvoudig je hulpmiddelen bestellen, waar en wanneer je maar wilt? Dat kan gemakkelijk via mijnHoogland. Daar staat voor jou een ideaalbestelling klaar met producten die jij het meest gebruikt in de hoeveelheid die is afgestemd op jouw bestelhistorie. En of je nu bestelt via laptop/computer, tablet of smartphone, in slechts een paar klikken heb jij jouw bestelling ingevoerd.

Voordelen mijnHoogland

N

Bestellen wanneer het jou uitkomt

N

Bestellen vanuit jouw ideaalbestelling

N

Je bestelling aanpassen met een andere hoeveelheid of eerder besteld product

N

Je ziet of het product vergoed is

N

Een vraag, verzoek of opmerking indienen

N

Het bezorgadres of afhaaladres aanpassen

N

Bezorgdatum of afhaaldatum kiezen

N

Je bestelling volgen

N

Je persoonlijke gegevens aanpassen

Telefoon en laptop

mijnHoogland en privacy

Bij Hoogland Medical zijn we ons ervan bewust dat we veel persoonsgegevens van onze cliënten nodig hebben om hen te kunnen voorzien van de best mogelijke dienstverlening. Net zoals we er bewust van zijn dat onbevoegden deze gegevens op geen enkele manier mogen inzien of in handen mogen hebben. Persoonsgegevens behandelen wij daarom in de gehele organisatie met respect en onze processen zijn daarop ingericht. Onze organisatie onderwerpt zich aan toetsingen door gecertificeerde organisaties op het gebied van informatiebeveiliging om een zo hoog mogelijke mate van beveiliging te bereiken.

Vragen en ondersteuning

Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorg en stellen de mens achter de cliënt centraal. Wat je vraag ook is, we helpen bij problemen en zoeken naar een oplossing: net zo lang tot we deze gevonden hebben.