9 Jouw zorg is onze zorg 9 Klantenservice 9 Retourneren van restmateriaal

Retourneren van restmateriaal

Je hebt hulpmiddelen bij Hoogland Medical besteld, maar je hebt niet alles gebruikt? Je mag je restmateriaal altijd retour sturen naar ons, mits het onbeschadigd is.

Verrekening van restmateriaal bij jouw zorgverzekeraar

Verrekening bij jouw zorgverzekeraar van jouw retour gestuurde restmateriaal is afhankelijk van de houdbaarheid en de staat van het restmateriaal. Het materiaal dient allereerst ongeopend en onbeschadigd te zijn. Omdat wij geen zicht hebben op de wijze waarop de hulpmiddelen bij jou zijn opgeslagen en bewaard, hanteren wij daarnaast een termijn van 2 maanden hiervoor. Indien het restmateriaal binnen 2 maanden nadat je het van ons ontvangen hebt ongeopend en onbeschadigd door jou retour is gegeven, vindt er verrekening met jouw zorgverzekeraar plaats.

Restmateriaal naar de missie

Materiaal dat langer dan 2 maanden in jouw bezit is geweest, maar nog wel ongeopend en onbeschadigd is, mag je ook retour geven. Dit restmateriaal is voor de missie bestemd (Stichting Kansarmen Roemenië). Voor dit restmateriaal vindt geen verrekening met je zorgverzekeraar plaats.

Restmateriaal voor scholingen

Heb je geopende verpakkingen? Indien je dat materiaal retour geeft, gebruiken wij dat voor scholingen. Dit materiaal kan niet verrekend worden met jouw zorgverzekeraar en wordt ook niet naar de missie gestuurd.

Retourneren van je restmateriaal

Restmateriaal kun je sturen naar:

Hoogland Medical
o.v.v. restmateriaal
Antwoordnummer 10084
5340 VB Oss
(geen postzegel nodig)

Is jouw restmateriaal bedoeld voor de missie?
Vermeld dan dat het t.a.v. Stichting Kansarmen Roemenië is.